Meer over Het Anker

Het Anker

Wat wordt er gedaan?
De avond bestaat uit twee onderdelen, voor de pauze en na de pauze. Voor de pauze verzorgt een van de leidinggevenden een inleiding. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van de handleidingen die de landelijke organisatie HHJO beschikbaar stelt. Na de pauze wordt er een spel of knutselactiviteit georganiseerd door een van de leidinggevenden of door een van de jongelui.

Voor welke doelgroep is het?
Alle jongens en meiden in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar die in de 1e en 2e klas van het voorgezet onderwijs zitten zijn van harte welkom.

Wanneer komt de club bij elkaar?
Wij komen over het algemeen om de twee weken op donderdagavond bij elkaar in De Rank van 19:30 tot 21:00 uur. De precieze data staan in het contactblad vermeld en op het jaarrooster van het jeugdwerk op deze site.

Overige activiteiten
De opening van het jeugdwerkseizoen vind elk jaar plaats op een zaterdag in september. Deze middag begint om 14:00 uur en eindigt om ongeveer 19:00 uur. Er wordt dan een inleiding verzorgd waarna er een zeskamp wordt georganiseerd. Deze avond word afgesloten met een gezellige barbecue. Deze opening vindt plaats bij de fam. Koetsier, Dorpsweg 90, IJsselmuiden. 

Daarnaast kunnen er in de loop van het seizoen thema avonden worden georganiseerd waarbij een spreker wordt uitgenodigd. Ook kunnen er andere activiteiten worden georganiseerd zoals een schaatsavond, bowlen of een avondje sporten.

  • © hersteld hervormde kerk 2024